14.3 C
Бургас
сряда, май 15, 2024

Черноморец осъди ЦСКА за трансфера на Сакалиев

След близо 10 годишна съдебна битка несъществуващия вече „Нафтекс” осъди ЦСКА заради неизплатения трансфер на Стойко Сакалиев. Играчът премина на армията през 2004-та година, когато все още имаше договор с „Нафтекс”. Днес Сакалиев е футболист на малтийският Керчем Аякс

Бургаския Окръжен съд се произнесе, че ЦСКА е осъден да заплати на дружеството притежавало „Нафтекс” близо 300 хиляди лева с лихвите, заради неуредените плащания за правата на Стойко Сакалиев. Според юристите на „Черноморец Бургас, случаят е огледален като този с Анисе Абел.

снимка: според юриста на на „Черноморец Бургас“ Кери Богоева случаят със Сакалиев е огледален на  този с Анисе Абел.

„Две дела се водеха успоредно. Едното беше да установим, че действително Сакалиев е бил с действащ трудов договор до 2006-та година, така както ние твърдяхме, а другото беше претенцията ни за заплащане на обезщетение за неправомерното преминаване на Сакалиев при действащ трудов договор с Нафтекс в ЦСКА.”, коментира адвокатът на ПСФК” Черноморец Бургас” Кери Богоева.

Припомняме че Митко Събев бе собственик на „Нафтекс” до 2009-та година, след което отборът бе закрит. Петролният бос обаче очаква адвокатите му да решат проблема и с висящите траншове за Мишел Платини, както и наказанията за мадагаскареца Анисе Абел.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук