14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Черноморец победи Берое

Отборът на Черноморец-Бургас победи Берое Стара Загора с 1:0 в контролна среща от зимната подготовка на бургазлии. Двубоят се игра на градския стадион в Поморие.

Единственото попадение беше отбелязано в 25-та минута от Лъчезар Балтанов, който реализира дузпа, дадена за игра с ръка на бранител на Берое в наказателното поле. В рамките на първите 45 минути бургазлии изпуснаха още поне 4 чисти голови положения. Карлос Фонсека на два пъти се размина с гола, след като първия път остана сам срещу вратаря, но не успя да уцели вратата, а при втория, не успя да отправи хубав удар към вратата. Останалите пропуски дойдоха от чужденци, които към момента карат проби в тима. Гостите от Берое записаха една опасност през първото полувреме

През втората част играта се изравни, като и двата тима се хвърлиха здраво в мача. Още в първите минути влезлият като резерва Милчо Ангелов имаше отлична възможност за отбелязване на гол, но ударът му беше отразен от Караджов. В последвалите минути отборът на Берое също създаде няколко опасни положения пред вратата, пазена от Янко Георгиев. До края на срещата и двата отбора създадоха опасности, но до повече попадения не се стигна. 15-ина минути преди края на двубоя, стражът на бургазлии Георгиев беше принудително заменен от пазилия през първата част Кунчев, тъй като получи болка в крака. Сред каращите при „акулите“ проби днес личаха имената на двама български футболисти – Милен Василев и Славчо Шоколаров. Останалите двама, каращи пробен период, са чужденци.

Следващата контролна среща на Черноморец е идната сряда срещу тима на бургаския Мастер. Поради постоянно променящите се атмосферни условия, часът и мястото на срещата ще бъдат обявени допълнително.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук