13.8 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Черноморец победи Любимец с 5:0

Отборът на Черноморец-Бургас записа категорична победа с 5:0 над тима на Любимец. Мачът от 27-мия кръг на първенството от А група се игра на стадион „Лазур“ в Бургас.

„Акулите“ откриха резултата още във 2-та минута, когато Карлос Фонсека беше фаулиран в наказателното поле. От бялата точка вкара Милен Василев.

 

IMGP9763След попадението „акулите“ продължиха да доминират на терена и да създават опасности. В 30-та минута централният бранител на Черноморец Траян Траянов беше принудително заменен, след като пострада при сблъсък с противников играч. Съмненията са за счупен нос. Само няколко минути по-късно гостите от Любимец останаха с човек по-малко. Милен Василев открадна топката и се откъсна към вратата на Любимец, когато беше спънат от Емил Грозев.

IMGP9765Съдията извади директен червен картон, тъй като бранителят на гостите беше последен човек в защита при извършването на фаула. В самия край на полувремето играч на гостите беше откаран по спешност в болница, след като падна тежко след сблъсък и удари своята глава. След края на двубоя помощник треньора на Любимец Анатоли Тодоров сподели, че състоянието на момчето е стабилно, като най-вероятно става въпрос за комоцио.

През втората част бургазлии бяха максимално улеснени и логично отбелязаха няколко попадения. 2:0 стана още в 48-та минута, когато Аргиров си отбеляза автогол, след остро центриране на Манзоро. Класическото 3:0 оформи Славчо Шоколаров, който отбеляза своя първи гол за Черноморец. Последните два гола отбелязаха съответно Карлос Фонсека в 60-та минута и Милчо Ангелов в 74-та. До края на срещата в игра за „акулите“ се появиха Станислав Дрянов и Бранимир Костадинов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук