12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Черноморец победи Пирин Гоце Делчев с 1:0

Отборът на „Черноморец-Бургас“ постигна драматична победа с 1:0 над тима на „Пирин“ Гоце Делчев. Победното попадение дойде в последната минута на двубоя и донесе трите точки за „акулите“.

Още в началото на срещата бургазлии имаха възможност да поведат след като Балтанов беше хубаво изведен, но ударът му мин над напречната греда. Последваха минути, в които липсваха положения и пред двете врати. В 20-та минута младият страж на „акулите“ Ник Дашев показа страхотно пласиране и предотврати сериозна опасност пред своята врата. До края на полувремето черноморци бяха по активният отбор, но не създадоха нищо запомнящо се.

През втората част в игра за домакините се появиха Преслав Йорданов и Крум Стоянов, заменяйки Милчо Ангелов и Станислав Дрянов. В 54-та минута Преслав Йорданов създаде най-чистото положение в мача, след като негов удар с глава беше с мъка отразен от стражът на гостите. Въпреки териториалното предимство, „акулите“ не успяваха да стигат до чисти положения. На няколко пъти гостите имаха шанс за попадение, но стражът на бургазлии не им остави никакъв шанс. Победният гол за черноморци дойде в последната минута на срещата. След изпълнение на фаул, малко извън границата на наказателното поле, футболисти на гостите си отбеляза автогол с глава и донесе успеха за „акулите“.

Отборът на „Черноморец-Бургас“ запазва 6-то място във временното класиране, като има в актива си 40 точки. В следващия кръг бургазлии гостуват на „Етър“. Срещата е на 13-ти май /понеделник/ от 18:00 часа.

 

Георги Чиликов: Показахме характер, но ще трябва да вдигнем нивото

 

Определено това не е от най-добрите ни мачове. Все пак, за разлика от предния домакински с „Берое“, показахме характер и успяхме да победим. Ако говорим за играта ни, няма какво да се лъжем, доста сме далеч от истината. Създаваме твърде малко положения, което считам, че е един от основните ни проблеми през този полусезон. Ще се постараем да вдигнем нивото на отбора, защото това качество с което разполагаме в момента, не ни задоволява“, сподели след края на двубоя помощник треньора на „Черноморец-Бургас“ Георги Чиликов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук