13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Черноморец спечели за втора поредна година наградата за феърплей

Отборът на „Черноморец-Бургас“ за втора поредна година беше удостоен с награда за феърплей. Статуетката, озаглавена „Кавалер на честта“, беше връчена лично на старши треньора на бургазлии Димитър Димитров, на церемония вчера. 

Статуетката, озаглавена „Кавалер на честта“, беше връчена лично на старши треньора на бургазлии Димитър Димитров-Херо

Бургаският клуб завърши първенството на 6-то място тази година, като представянето му беше на приливи и отливи. В едно отношение обаче бургазлии бяха винаги непреклонни, а именно в това винаги да решават всичко, само и единствено на терена.

 Отличията бяха в категориите Футболист на футболистите, Футболна личност на годината, Кавалер на честната игра, Треньор на годината, Цялостен принос във футболната игра и Най-добър млад футболист.

„Изключително съм щастлив от тази награда. Надявам се да доживея тези години, в които няма да се връчват такива награди и всички отбори ще играят честно и чисто“, заяви на церемонията наставникът на „акулите“ Димитър Димитров. Херо беше отличен и с третото място в категорията за най-добър треньор – награда, която той спечели миналата година. Първите две места тази година бяха съответно за Христо Стоичков и Станимир Стоилов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук