13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

„Черноморец“ с клубен рекорд за полусезона-11 мача без загуба, 7 поредни победи

„Черноморец”  ще зимува на 6-то място в класирането, въпреки това отборът постигна клубен рекорд. Това обяви на брифинг днес помощник треньорът Петър Колев.  Той посочи, че „акулите” са отбелязали 7 поредни победи в първенството и имат изиграни 11 мача без загуба.  Колев даде оценка „отличен” за представянето на отбора за полусезона.

Бургазлии  ще продължат да залага на млади играчи. От треньорския щаб са убедени, че това е бъдещето на отбора. Възможно е още юноши да се включат в зимната подготовка на „Черноморец” .

Тази събота „акулите“ ще изиграят своя последен двубой за тази година срещу тима на „Локомотив“ София. Срещата е реванш от осминафиналите в турнира за купата на България. Първата среща в София завърши при резултат 3:1 в полза на железничарите.

„Убеден съм, че футболистите ще дадат максимума от себе си като последен мач и ще успеем да продължим. Не си правим илюзия, че ще бъде лесно, трябват ни 2 гола, за да продължим. Мисля, че в първия мач допуснахме твърде лек трети гол. Там имаше и други обстоятелства, които помогнаха. Просто условията за игра не бяха нормални. На полувремето там внесохме необходимите корекции, след което отборът заигра по-добре, но за жалост точно тогава получихме трети гол, който в крайна сметка може да ни натежи много“,  каза Петър Колев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук