16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Черно-бяло тефтерче или пътеводител на депутата

Журналистът Диана Саватева, която зае второто място в листата с кандидати за народни представите на ГЕРБ – Бургас показа малко черно-бяло тефтерче, побрало абсолютно всички предложения и препоръки на граждани от началото на предизборната кампания. На среща със свои колеги журналисти, Саватева сподели, че малкото тефтерче, е подарък от скъп нейни приятел, а записките в него отразяват впечатленията й от множеството срещи с граждани, които е провела. Въоръжена с него Саватева заяви, че е напълно готова да започне работа като депутат още на следващия ден след изборите.

“Последните седмици ще бъдат незабравими за мен, независимо от това какви ще бъдат резултатите на 26 март. Това, че доскоро бях от другата страната – от страната на пишещите хора, избистри погледа ми за част от явленията в политическия живот. Въпреки това, смятам че е рано за анализи или заключения”, каза Диана Саватева.

Тя определи регионалната програма на ПП ГЕРБ като прагматична и ясна. Според нея, един от най-важните акценти за региона е завършването на отсечката Поморие – Слънчев бряг. „Това искане не е самоцелно. Завършването на този път е свързано с безопасното пътуване, с туризма. Приоритетите на ГЕРБ, в които успях да се припозная, не са подбрани по благозвучност или ефектност. Тези приоритети водят към една единствена тенденция – силен регион. Това означава силен бизнес, силен туризъм, силни училища”, допълни още Саватева.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук