12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Четири дни в седмицата австрийските туристи в Созопол

„Созопол е изключително красив и гостоприемен град и се оказа много по- впечатляващ в сравнение с предварителните презентации у нас”- заявиха австрийските туроператори  по време на среща с кмета на Созопол Панайот Рейзи.

Програмата на австрийските туристи включва ежедневни турове до Созопол в продължение на четири дни докато трае едноседмичната им почивка в Слънчев бряг. Кметът Панайот Рейзи и организаторите на мащабния тур, който предвижда 15 000 австрийски туристи да посетят Созопол през тази и следващата година се договориха за мащабна рекламна кампания на града, която стартира с медиен форум в средата на месец май.Представители на австрийски медии ще посетят града и ще се запознаят отблизо с възможностите му за културно- исторически туризъм.

Гостите проявиха специален интерес към Созополския вампир и кметът Панайот Рейзи се ангажира археологическата сензация от миналото лято да пристигне по- рано в Археологическия музей, за да могат летовниците от последната група австрийски туристи да го видят.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук