12.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Чолаков: Трябва да се грижа за Сашка. Малката булка избягала в Холандия

Синът на ромския лидер Румен Чолаков – Васил, поиска да бъде пуснат под домашен арест, за да може да се грижи за 3-годишната си дъщеричка Сашка. 22-годишният мъж беше задържан под стража и се сдоби с нови обвинения – този път за блудство с две 14-годишни момченца и грабеж. 

Васил записа една присъда в биографията си след шумна сватба с непълнолетно момиче преди няколко години. От любовта им се роди Сашка. Днес баба и дядо гледат внучето, докато баща му е в ареста. Майката пък избяга в Холандия пред две години, стана ясно в съдебната зала днес.

„Искам по-лека мярка, за да се грижа за детето си“, бяха единствените думи на Васил Чолаков пред окръжните магистрати. Според защитата му, искането е основателно, тъй като мъжът има постоянен адрес. Според адвокатът му, престоят в ареста се отразявал зле на психиката му. На излизане от съдебната зала обаче Васил не изглеждаше подтиснат – усмихваше се и намигаше на репортерките. На влизане в Съдебната палата пък гордо показа средни пръсти на фотографите.

img_20161102_135501

„Всичко е постановка. Завел съм няколко дела срещу България в Страсбург. Синът ми е невинен“, каза бащата на обвиняемия – Румен Чолаков. Младият мъж е обвинен за това, че на три неустановени дати през юни 2016 г. до 19.06.2016 г. в комплекс „Меден рудник“, при условията на продължавано престъпление, е извършил блудствени действия с 14-годишно момче, принуждавайки го към орален секс, чрез употреба на сила и заплашване.

capture

Зад този трафопост до детска градина „Делфин“ в „Меден рудник’ на 08 юни Васил е извършил подобни действия спрямо друг тийнеджър.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук