16 C
Бургас
понеделник, май 20, 2024

Чуджоезикова борса в Младежки културен център днес

Днес от 17:00 до 20:00 часа във фоайето на Младежки културен център ще се проведе първа по рода си „Чуждоезикова борса“. Събитието ще даде възможност на деца, младежки и възрастни, да се запознаят с голямото разнообразие от езикови курсове, предлагани от езикови центрове и училища от Бургас и Британски културен център.

книги

В деня на борсата представителите на центровете и училищата ще дават информация на всеки желаещ за различните видове курсове и програми по езици, които предлагат, условията за записването, съответната продължителност, цени, промоции и други. Едни от най-интересните езици, по които се предлага обучение, са: латински, норвежки, хинди и арабски.

Паралелно с това от 18:00 часа в зала 1 на Младежки културен център ще се проведе практическо ателие на тема: „Успешният учител през погледа на д-р Томас Гордън“. То е насочено към и е подходящо за всички професионалисти, заети в сферата на образованието – учители, възпитатели, преподаватели във висшите училища, специалисти в сферата на неформалното образование, ръководители на образователни институции и социални услуги.

Събитието ще продължи два часа и е с вход свободен. Сертифицирани обучители и представители на организацията ще говорят за това какво означава „трениране на успешни учители“, защо учителите имат нужда от обучение, кои са препятствията пред обучението и възприятието и как да се справим с тях. Те ще направят пред публиката и конкретни демонстрации за това как да се справим с неприемливото поведение на ученика, кои са най- типичните начини на противопоставяне (конфронтация) и повече за умението „Аз -послание“.

Двете събития, посветени на Европейския ден на езиците – 26 септември, които подготвя Младежки културен център – Бургас, се реализират с любезното съдействие на института „Гордън Трейнинг България“ – Бургас и езикови центрове, школи и училища за езици от град Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук