14.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Шампион по кемпо на Румъния идва за Джамбазов в Бургас

Две седмици преди заключителния турнир на „Максфайт” за тази година вече има заряд и интрига преди някои от срещите. За зрелищен мач на ринга и с очаквания за победа с нокаут идва един от авторитетните бойци в тежка категория на Румъния. 35-годишния Каталин Алексути е многократен шампион по кемпо на страната си, както и шампион по бойно самбо. Въпреки богатия си опит в бойните спортове, румънецът има по-малко опит в срещи по правилата на професионалния ММА. Каталин Алексути обаче си е поставил за цел да обогати професионалната си визитка след среща с българския ас Джамбазов.

Наско Джамбазов пък, който е добре известен и в Румъния, както с бойното самбо, така и с ММА неведнъж предизвиква със статистиката си редица състезатели в тежка категория. „Предизвикателство е да победиш опитен боец, а не начинаещ” е мотото на Алексути, който копнее да развее румънския флаг в Бургас. В ъгъла на чужденеца обаче са наясно че Джамбазов трудно допуска подобни поражения, а ударът му е повалял значително по тежки съперници от Алексути.

 

Iantoc Alex

„Наско е в перфектна форма. Наясно сме че съперника ще търси не само нокаут а и слаба позиция за да атакува. Подготвени сме.” – беше краткия коментар на треньорът Теодор Карастоянов, който е плътно до Наско Джамбазов в подготовката му.

Atanas DjambazovВ друг мач по правилата на ММА софийският боец Радослав Карашев ще се изправи срещу друг представител на Румъния. 84-килограмовият Алекс Янточ е бивш състезател по кик бокс и кемпо.

Очаквайте скоро повече от интригуващата файт карта.

catalin_alecsuti

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук