28.1 C
Бургас
вторник, април 16, 2024

Шефът на ОПУ Бургас Димитър Порязов отказа коментар за обстановката по пътищата, нямал разрешение от АПИ /видео/

Магистрала Тракия остава затворена заради продължаващия снеговалеж и снегонавяванията, които се образуват на отделни участъци заради силния вятър.  В ранния следобед вятърът утихна и беше отворен пътят от Петолъчката до Бургас, през Карнобат и Айтос. Отворени за движение при зимни условия са пътищата Бургас – Слънчев бряг,  Бургас-Созопол-Царево и Бургас-Малко Търново.

Въпреки че пътищата бяха затворени превантивно още вчера, Кризисният щаб в Бургас е изкарал тежка нощ заради закъсали автомобили край Карнобат и Поморие и аварирал  влак .

Вълчо Чолаков- областен управител на Бургас:  Имахме сутринта две родилки, които са обслужени с помощта на пожарната и високопроходими автомобили .Имаше снощи на едно айтоско село 11 човека закъсали с три коли , които са евакуирани и прибрани в самото село” .

Шофьорите на тирове се отклоняват още на изхода на Бургас на 5-ти километър, някои от тях стоят вече с часове и губят търпение.

Пьотр Ордон от Полша : „Положението никак не е добре. Стоим тук повече от 3 часа и не виждаме да се пропуска колоната напред”.

Директорът на Областно пътно управление Димитър Порязов отказа да коментира пред  екипа ни каква е ситуацията по пътищата в региона, нямал право докато не съгласува интервюто си с пресцентъра на АПИ.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук