23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

„Щуротека” с изненади в Поморие

С много настроение и празничен дух ще бъде наситен утрешният 16.12.2015 г. /сряда/. Още в 10.00 часа сутринта учениците от СОУ „Иван Вазов” Поморие ще открият благотворителния коледен базар „Детска звезда” в двете сгради на училището.

Децата от ЦДГ „Веселушко” и вокална група „Слънчев ритъм” към НЧ „Светлина 1939” са подготвили коледен спектакъл, който ще изнесат от 16.30 часа в залата на НЧ „Просвета 1888”.

Незабравимият празничен ден ще завърши в 17.30 часа, на външната сцена пред читалището с весела „Коледна щуротека”, организирана от Община Поморие за всички малчугани.

Лично Дядо Коледа, Снежанка и едно от джуджетата ще посрещат и забавляват децата, за да превърнат празника в сбъдната приказна мечта.

Белобрадият старец ще завърти „Колелото на знанието”, а малките палавници ще се състезават, отговаряйки на чудни питания и гатанки. За своите правилни отговори те ще получават по една снежинка. Осигурени са подаръци за всички „знайковци”, а специалната награда на Дядо Коледа е отредена за детето, събрало най – много точки – снежинки.

Община Поморие е подготвила още много изненади, танци и игри и кани всички послушни и не толкова послушни деца да щуреят заедно на „Коледната щуротека”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук