14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Юристите на СДС поздравяват колегите си: Не се уморявайте да се борите с вятърни мелници

Три поздрава към своите колеги отправиха юристите от СДС. В листата на коалиция „Съюз на демократичните сили” юристите преобладават –те са 1/3 от всички останали.

„2500 години след Законите на дванадесетте таблици (Lex Duodecim Tabularum) и 134 г. след Търновската конституция, правото продължава да бъде изкуство за доброто и справедливото. Това е може би най-красивото определение за това, с което се занимаваме. Честит празник, хора на изкуството! Не се уморявайте да се борите с великани и вятърни мелници. Добротата и справедливостта са достойна кауза!”, казва Стефан Цинцарски, който работи като юрист в нефтохимическия комбинат.

„Нека колегите да бъдат все по-големи защитници на свободата. Още дълго време работата да им доставя удоволствие и да не им създава проблеми. А най-големият проблем е липсата на мотивация”, пожелава адв. Константин Райков.

Адвокат Вълчо Чолаков е прозаичен и лаконичен: „В работата си да бъдем спокойни и уверени и накрая, след добре свършената работа, да усещаме това чувство на удовлетворение и задоволство, което всеки от нас изпитва”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук