17.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Яне: Бойко Борисов се държи като тартор на силова групировка

РЗС  не е проект на Алексей Петров и на ДАНС, а на българския народ. Това заяви в Бургас лидерът партията Яне Янев.  Той определи акция „Октопод“, като опит да се ликвидира единствената днес опозиция в държавата, в лицето на РЗС, и да се отклони общественото внимание от големите проблеми на деня, като катастрофата в здравеопазването и затварянето на болници. Яне Янев обвини правителството на ГЕРБ в репресии, натиск, шантаж и провокации на всички нива. Акция „Октопод“ Яне Янев нарече още „сапунен сериал, който ще трае три дни“ и стар метод за действие на ченгетата, да прехвърлят проблемите от болната глава на здравата.

„ ГЕРБ е проект на МВР и БСП и е последни мутант на прехода. Бойко Борисов се държи, като тартор на силова групировка и организира поредното зрелище и цирково представление. И понеже сега го е страх да отиде с Алексей Петров на тепиха да се бият като каратисти, отива и като силовак организара показна акция , която да бъде поредното зрелище, тип- цирково представление, пред цялото общество, за да се отклонят същинските теми…“, каза още Яне Янев.

Според лидерът на РЗС, при акция „Октопод“ е станало ясно, че истинският министър председател на страната е не Бойко Борисов, а Цветан Цветанов. Яне Янев прогнозира скорошно разцепване в ГЕРБ, тъй като Цветан Цветанов разполагал с 2/ 3 от депутатите и била налице вътрешна опозиция в партията. Лидерът на „Ред, законност и справедливост“ обвини Цветан Цветанов в намеса в работата на съдебната система и флирт с определени прокурори. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук