11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Яне Янев: Новото ни мото е: „Спри ДПС и Доган“

Най-опасното явление за Бургас е Доганизацията, каза лидерът на РЗС Яне Янев, който представи листата на партията пред журналисти и симпатизанти. Според Янев Доган е един самозабравил се политик. Има индикации, че тройната коалиция ще се превърне в четворна. И това защото Волен Сидеров и Ахмет Доган са продукт на един и същ сценарист, според Янев. Конфликтът между Атака и ДПС е изкуствено създаден, категоричен е лидера на РЗС. Според него целта е тези партии да се задържат на политическата сцена. Яне Янев нарече лидера на Атака в Бургас Валери Симеонов „местен феодал“и, че от РЗС са приготвили доклад за прокуратурата касаещ незаконно придобитото имущество на телевизионния шеф.

На днешната среща официално бе представен мажоритарния кандидат на РЗС за парламентарните избори Георги Манев – лидер на партия Средна Европейска класа. Според Манев целите и задачите на РЗС напълно съвпадат с тези на СЕК

Новият проект „България за гражданите и регионите“ реално ще покаже добри резултати на предстоящите избори. Целта на РСЗ е да изкорени от Бургас политическата мафия, феодализма и корупцията. Амбицията на РЗС е да спечели два депутатски мандата от бургаски регион и вижда себе си като част от едно ново българско дясноцентриско правителство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук