15.4 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Янчо Патриков е загинал при катастрофа край Дебелт

Легендарният борец Янчо Патриков е загинал при пътен инцидент край Дебелт рано тази сутрин. Лекарите от Бургаската болница не са успели да се преборят за живота му. 

Янчо Патриков

 

©Снимка: 24chasa.bg

По непотвърдена информация Патриков се връщал от хотелската си база край Средец. Бизнесменът навърши 70 години в средата на март.

Ето и официалното становище на полицията за инцидента:

На 16.05.т.г. около 09.17 ч. на пътя Средец – Бургас, на около 20-30 м. след бензиностанция „ЛУКОЙЛ” в района на с. Дебелт, л.а. „БМВ Х 5”, с бургаска регистрация, управляван от70 год. Я.П. от Бургас предприема изпреварване на ТИР, като при прибирането си в собствената пътна лента поради насрещно идващ автомобил, джипа се удря в предницата на ТИР-а, завърта се на пътното платно и излизайки от пътя, попада в крайпътна нива.

От ПТП пострадали водачът на автомобила и неговата спътничка – С.К., 40 годишна от Бургас, които са откарани в МБАЛ – Бургас, където по-късно Я.П. починал. С.К. в стабилно състояние е оставена за лечение в бургаската болница.

По първоначална информация няма данни за запалване на автомобила или попадането му в блато както съобщиха бургаски електронни издания.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук