19.3 C
Бургас
неделя, май 26, 2024

Японец предизвика фурор преди ”MAXFIGHT 26”

 

Японецът Кейсон Чен предизвика истински фурор сред състезателите си с тричасовата тренировка преди началото на 26-тия турнир от най-голямата българска професионална ММА верига „MAXFIGHT”. Майсторът по ММА и Джиу джицу впечатли туристи и състезатели с бързината при така наречения бой със сянка. След това Кейсон Чен спретна бърз спаринг с Роберто Петров от Дупница. 34-годишният Кейсон Чен дълго е живял в Австралия където има спечелени редица отличия и по джиу джицу, а в момента е инструктор в Скопие. Чен ще срещне за съперник в Банско точно след броени часове русенския майстор Станислав Енчев. Разликата им в теглото не притеснява Чен, а опита на японеца е особено предизвикателство на Енчев.

Настроение цари в хотел „Флоримонт”, където точно в 20:00 часа ще бъде дадено началото на турнира. Блок маса с дивечово месо очакваше състезателите преди срещите, а зоркото око на треньора Теодор Карастоянов не допусна никакъв алкохол в основния ресторант.

Съперникът на атрактивния Красимир Младенов – Бореца, Елван Али пък през целия ден сваляше килограми в сауната, тъй като боецът от южната ни съседка бе с четири килограма по-тежък от столичния боец. Хърватския състезател, който трябваше дъ пристигне в Банско за да излезе на ринга срещу Росен Димитров се отказа в последния момент. Некоректното отношение той е обяснил със страха си да излезе очи в очи с много по-опитния си съперник. Тове ще направи македонеца Борче Ивановски, който сподели, че отдавна е искал да опита техника и сила срещу многократния шампион по ММА и бойно самбо Росен Димитров – Близнака.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук