16.5 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

“Морски звезди” ще тренират в салона на училище „Добри Чинтулов”

Първото футболно училище в Бургас „Морски звезди” подсигури на възпитаниците си място за тренировки на топло през зимата. Децата ще могат да водят занимания във физкултурния салон на СОУ „Добри Чинтулов” всяка сряда от 16.00 до 17.00 часа и всяка събота от 11.00 до 12.00 часа. Ползването на салона стана благодарение отзивчивостта на Община Бургас и ръководството на училището в лицето на директора Галина Казакова. Така децата ще могат да практикуват любимата игра без прекъсване и през студените дни.

Собственикът на „Морски звезди” Радостин Костов е в заключителна фаза на преговори за ползването и на салоните на СОУ „Йордан Йовков” и НБУ „Михаил Лъкатник”. След броени дни треньорите Владо Стоянов и Мирослав Кралев ще водят занимания и в базите на тези две училища.

По споразумение с родителите, когато времето не е така студено, тренировките ще се провеждат отново на игрището до бл. 29 в ж. к. „Изгрев”, където първото футболно училище в Бургас беше открито на 22 октомври. „Морски звезди” бързо набра популярност и се радва на все повече желаещи да се запишат. Това може да стане на телефоните или чрез образеца, които са посочени на сайта на училището на адрес: www.morskizvezdi.eu.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук