16.5 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

“Нова левица” ще работи за социална инфраструктура и реорганизация на общинска полиция

“Българска социалдемокрация” ще обърне внимание на три важни неща в работата на общинската администрация. Това са повече инфраструктури обекти в социалната сфера, въвеждане на почасово заплащане в общинските фирми и реорганизиране на общинската полиция, така че тя да работи по-активно в помощ на полицията за ограничаване на битовата престъпност. Това заяви областният лидер на партията Петко Иванов, който е и водач на листата на Коалиция „Нова левица”в Бургас .

 „Българска социалдемокрация“ ще се яви в коалиция с общи листи за общински съветници в общините – Бургас, Айтос, Поморие, Созопол и Средец. Коалицията издига кандидатури за собствени кметове в Несебър, Карнобат и Приморско, като според Петко Иванов шансовете за техен кмет в Карнобат и Приморско са големи.

Желанието на “Нова левица” е на 100% да имат свои представители в Общинските съвети по места, където имат кандидати за съветници.

 Председателят на ПП „Българска социалдемокрация” Александър Томов заяви,, че на 11 конгрес на партията се е взело единодушно решение да
бъде подкрепен за президент кандидатът на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

Днес беше открит предизборния клуб на формацията на ул. „Константин Величков № 45.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук