14.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

“Черноморец” победи “Левски” с 2:0. Херо с фланелка с подписите на отбора.

“Черноморец Бургас” победи с 2: 0 “Левски” на стадион “Лазур” в дербито на 9-ти кръг на елитната ни група. Бургазлии матираха столичния град с две контраатаки между 68-та и 71-та минута с голове на Жужу и
Анеси.

В подкрепа на старши треньорът Димитър Димитров в борбата с коварната болест феновете на “Черноморец” бяха разпънали голям транспарант с надпис: ” Херо, още много битки ще спечелим заедно”

 “Акулите” също излязоха в началото на мача с бели тениски с надпис “Херо, ние сме с теб”

На брифинга след мача Херо заяви, че този мач е бил много специален за него. Той показа фланелка с подписите на целия отбор с надпис ”Херо ние сме с теб” и каза, че ще си я сложи в рамка.

“Аз съм най-щастливия човек днес, по особена причина. Преди тръгването си за лечение във Виена, исках да изпитам тази подкрепа, в такъв тежък за мен момент”, заяви Херо.

Херо не скри, че във вторник пътува за Виена, където ще започне химиотерапия и след нея специалистите ще преценят дали е нужда операция.

 Относно играта на “Черноморец” Херо заяви, че футболистите могат да развият още своя потенциал, защото това, което са показали днес на терена не е върхът на възможностите им. Той припомни, че това е съвсем нов
отбор с 90% нов състав.

Старши треньорът коментира, че “Левски” не го е изненадал с нищо. “Знаех за проблемите на отбора в защитна фаза”.

Преди да напусне стадиона собственикът на “Левски” Тодор Батков заяви, че този път ще накаже отбора и до Нова година ще има промени”.

Треньорът на”Левски” Георги Иванов- Гонзо отказа да коментира думите на Батков само каза, че е разочарован от играта на отбора. “Не съм доволен от тримата души в атака, стигаме до някъде и от там нататък нямаме
решение. Те не могат да намерят точното място за гол”

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук