12.6 C
Бургас
петък, май 3, 2024

“Черноморец – Бургас” започна подготовка за двубоя в Мездра

 Тази сутрин футболистите от представителния отбор на „акулите“ направиха първа тренировка за седмицата. Настроението у треньори и футболисти е приповдигнато след двойния успех, при мъжете и дубльорите, над един от водещите тимове в страната „Литекс“ Ловеч.

Радостното е, че на тренировката днес излязоха всички футболисти с изключение на възстановяващия се след операция на коленни връзки капитан Пламен Крумов. След близо месечно отсъствие от терените наравно със своите съотборници тренират Александър Стоимирович и Адриан Фернандес. И двамата споделиха, че се чувстват добре и са готови да вземат участие още този понеделник в мача с „Локомотив“ Мездра.

В тренировките на отбора от днес се включиха още двама футболисти с травми. Това са Марин Петров, който пропусна заниманията на отбора през последните няколко дни, заради проблеми с разтежение. Опитния халф премина през основен преглед и медицински процедури и най-вероятно също ще е готов за участие в мача в началото на идната седмица. Вратарят Пламен Колев също пропусна две седмици активни тренировки, заради мускулен проблем, но и той вече е в строя.

През седмицата треньорското ръководство на „акулите“ предвижда нормален тренировъчен ритъм. Групата за двубоя с „Локомотив“ Мездра ще бъде определена в събота, след поредната тренировка на отбора. Футболистите ще пътуват за Мездра в неделя.

Тази вечер мениджърът на „Черноморец – Бургас“ Красимир Балъков ще проведе редовната си среща с феновете на отбора и ще дискутира с тях по различни въпроси.

imgp0354.JPG

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук