13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

„Бургас – културният кръстопът“ спечели PR Приз 2013

Дейзи Коляндова, третокурсничка по пиар в Бургаския свободен университет, спечели 1-во място в студентската категорията на националния конкурс PR Приз 2013.

Проектът „Бургас – културният кръстопът“ се конкурира с още 5 студентски предложения от различни университети. Той впечатли международното жури със своята мащабност, амбициозност и креативност. Седеммесечната кампания, представена от Дейзи, представлява комуникационен план, свързан с кандидатурата на Бургас за  „Европейска столица на културата 2019“.

„С този проект исках да представя моята идея за начина, по който Бургас да  популяризира кандидатурата си за Европейска столица на културата“, каза възпитаничката на БСУ. Тя допълни, че участието в PR Приз е  вълнуващо изживяване, което с удоволствие би повторила.

За пета година студент на БСУ печели първа награда в категорията „PR на студентски проект“.

С тази своя оценка авторитетното жури на конкурса потвърждава, че обучението по връзки с обществеността в БСУ е изключително качествено и практически ориентирано.

 PR Приз е единственият конкурс в областта на връзките с обществеността, който дава възможност на студентите да се изявят на подобен форум.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук