6.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

„Гласът на България” избра мол Galleria Burgas за кастинга си в града

След Плевен и Варна „Гласът на България” идва и в Бургас. Най-гледаното музикално шоу в българския ефир ще се проведе и на 6 юли /петък/ в мол Galleria Burgas. Прослушването ще започне в 10 часа, а кандидат-звездите ще се изявяват пред престижното жури – Слави Трифонов и Евгени Димитров Маестрото.

 

Уникалното за българската аудитория ТВ шоу постигна рекордни рейтинги още с първия си сезон у нас през 2011 г., когато глас на България стана 17-годишната Стелияна Христова.

 

Шоуто е реализирано в 39 държави в цял свят само за две години, като навсякъде постига огромен успех. У нас негов продуцент е bTV, изпълнителен продуцент е bTV Studios, а творчески продуцент – „Седем осми“.

 

През летния сезон на 2011 г. „Гласът на България“ отбеляза рекордни рейтингови резултати, съизмерими с резултатите на най-гледаните ТВ програми. То е единственото българско музикално шоу, в което онлайн аудиторията има ключова роля в избирането на победителите.

 

За кастинга си в Бургас“Гласът на България“ избра най-новия и най-големия търговско-развлекателен център на Южното Черноморие, защото той е мястото на неизброимите летни забавления в региона.

 

„Искаш да се чуе твоят глас? Ела на кастинга в мол Galleria Burgas! Носи талант и добро настроение!”, призоваха организаторите още в края на миналия месец.

Да извървят своя път към славата са пожелали гласове от всякакви възрасти. В петък на първия етаж на мол  Galleria Burgas таланта им ще може да оцени и публиката.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук