13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

„Деловая Россия” откри свой клон в България

Най-голямата руска работодателска организация „ Деловая Россия”  откри официално свой български клон.

За град домакин на събитието беше избран Бургас.

Подписи под историческия учредителен протокол поставиха крупни руски инвеститори в България и притежатели на мултинационален бизнес.

 

Учредителите официално обявиха, че си поставят за цел да улеснят създаването на контакти между предприемачите в България и Русия, както и да задълбочат икономическите връзки между бизнеса.

 

Българският филиал на „Деловая Россия” пободно  и на руската организация е надпартийна и необвързана с политиката структура.

 

Като учредители бяха представени  Евгений Клевачкин, бивш директор на фирма „Северянка” ,дъщерна компания на ГАЗПРОМ , Владимир Ломакин бивш банков вицепрезидент, съветник на ръководителя на Върховната рада /парламент/ на Украйна, един от десетте най-големи руски инвеститори в България, собственик на гранд-хотел „Лондон” във Варна и други, Игор Березовский- собственик на компания за недвижими имоти, морско агентство, издател и притежател на вестник „Комсомолска правда – Балкани” за България и Сърбия,  Д.Бартолич, Бранимир Ботев – председател на съвета на директорите на  винарска изба „Розова долина”, Елена Зорич – собственик на агенция за недвижими имоти и бизнес –консултант и Вадим Улянов, индустриалец, износител на дървесина и вносител на автомобили в Русия, лектор в серия от мастер класове за автотренинг „ Изменения на личностната философия чрез осъзната мотивация”, инвеститор в България.

 

На събитието присъства г-н Игор Константинович Илгин , търговски представител на Русия в България

 

Деловая Россия обединява най-големите икономически субекти от частния сектор в Русия и е най-голямата работодателска организация.

 

За първи път в десетгодишната история на организацията тя открива свое представителоство в ЕС чрез филиала си в България.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук