11.5 C
Бургас
събота, април 20, 2024

„Нефтохимик” става сателит на Болоня

Италианският футболен мениджър и търговец на спортни екипировки Виторио Мунгай е новият главен мениджър в Нефтохимик и вече се ангажира в търсене на спонсори в родината си. Италианецът, чиято съпруга е бургазлийка е познат през годините като човека, който прокара италианската връзка в Черноморец и Нефтохимик. След съвместна работа с Христо Порточанов обаче той е изгонен от отбора.

Виторио Мунгай заяви, че  смята да превърне превърне Нефтохимик в сателит Болоня и в отбора да бъдат привлечени италиаски футболисти.

Мениджърът от Апенините е бил част от ръководството на Перуджа в серия А, а в момента близък приятел с президентът на Болоня, Джани Моранди, както и спортния директор и мениджър Фабрицио Салватори. Екзотичните идеи на Виторио не спират до тук, той смята да направи концерт на Моранди в Бургас

Мунгай вече е поръчал новата екипировка за футболистите на Нефтохимик, които ще излязат с нея в мача срещу Пирин тази събота. В треньорското ръководство се завръщат Антон Спасов и Станимир Димитров, а треньор на вратарите става Еролин Кючуков.

Задълженията на Нефтохимик до този момент са 380 хиляди лева, а отборът е едва на предпоследно 13-то място в елитната група.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук