11 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

„ПЕТЛИТЕ” ТАНЦУВАТ ЗА ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ

Танцова формация „Петлите” с ръководител Георги Димитров ще даде своята безвъзмездна подкрепа на хората в неравностойно положение с множество увреждания , които ще имат за поредна година своето традиционно коледно парти, организирано от сдружение „Малкият принц”.  Събитието е с благотворителна насоченост и ще се проведе на 20 декември /вторник/ 17.30 до 20.00 ч. в ресторант  „Хепи“ в хотел „България“ – Бургас  .                                         .    
Приятели в лицето на танцьорите  от  „Петлите“, вокалната група «Деца на морето» от начално базово училище «Михаил Лъкатник» с ръководител Жени Лалчева и коледарчета ще поздравят гостите с поднесени от сърце изпълнения. Ще се отслужи тържествен водосвет за здраве и благоденствие.
Поканени са сродни сдружения, общественици, представители на институции, семейства на деца с множество увреждания, доброволци.                                                    
»Топло и сърдечно благодарим предварително на прекрасния екип на верига „ХЕПИ“ за отворената с любов врата за „Малкият Принц“ и приятели! Щастливи сме от навременното съдействие  на всички, които ни подкрепят!  Очакваме Ви,   за да споделим заедно светлия християнски празник – Коледа!»- споделя Росица Казакова , изпълнителен директор на  сдружение «Малкият принц».

Освен в благотворителната проява на 20 декември, танцуващите сираци от «Петлите» имат два служебни ангажимента за Новогодишната нощ.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук