11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

„Спечели колело” е новата томбола на мол Galleria Burgas

„Спечели колело” е новата томбола, която мол Galleria Burgas стартира от 9 юли. В продължение на един месец всеки ден по един късметлия ще си тръгва от търговско-развлекателния център с нов велосипед.

 

Клиентите на мол Galleria Burgas, направили покупки на обща стойност 70 лв. в рамките на 1 ден, могат да участват в томболата. Регистрацията за включване в кампанията се извършва на Бюро информация след представяне на касови бонове, удостоверяващи покупките. Всеки участник попълва талон, който се пуска в специално поставената за целта урна. Пак на Бюро информация се теглят и печалбите – всеки ден в 17 часа. Собствениците на новите колела са лично поканени по телефона или чрез имейл да получат велосипеда си от мола.

 

С изисканите си магазини, които могат да удовлетворят претенциите на всеки потребител, мол Galleria Burgas предлага невероятни възможности за пазаруване. Молът обеща  да предложи нов начин на живот и култура, на търговия и общуване, и го направи. Той не спира да изненадва клиентите си и с разнообразни томболи и игри още от откриването си през май т.г. Стотици негови посетители вече са имали късмета да спечелят различни награди.

 

Сега за своите клиенти най-големият търговско-развлекателен център на Южното Черноморие  е подготвил 30 велосипеда. Томболата се разиграва от 9 юли  до 7 август включително. На спечелилите организаторите на кампанията напомнят, че трябва да получат велосипедите си най-късно до 15 август.

 

Условията на томболата са достъпни на интернет адрес www.galleriaburgas.bg, както и на facebook страницата на мол Galleria Burgas (www.facebook.com/Galleria.Burgas) за периода на кампанията.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук