12.6 C
Бургас
петък, май 17, 2024

„3С СОТ Бургас” предлага охрана на промоционални цени

 Фирма „3С СОТ Бургас“ ООД е специализирана в осъществяването на централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг-центрове и автопатрулна дейност, физическа охрана, съпровод и охрана на пари и ценни пратки, проектиране, доставка, изграждане и поддържане на системи за сигурност, видеонаблюдение, както и охрана на обществения ред. Фирмата осъществява специализирана охрана на държавни и обществени учреждения, частни имоти, търговски помещения и сгради.
Тя разполага с Център за охрана чрез СОТ и видеонаблюдение (ЦОСВ) на обекти. Фирмата предлага промоционален пакет за охрана чрез СОТ на имот във вилна зона, която включва: 1 комплект техника – на цена 250 лв. без ДДС; еднократна такса монтаж – 50 лв.; месечна такса охрана – 20 ÷ 40 лв. без ДДС, в зависимост от отдалечеността на обекта; радиотрансмитер за комуникация с Централен диспечерски пункт на фирмата, който се предоставя безплатно и е собственост на „3С СОТ Бургас“ ООД. При необходимост от допълнителна техника, извън комплекта, тя се заплаща отделно. При предплащане за срок от 10 /десет/ месеца – получавате охрана 12 /дванадесет/ месеца. Офертата важи при сключване на договор за охрана, за срок от 36 месеца, и при условие, че помещението е собственост на клиента.„3С СОТ Бургас“ предлага промоционални пакети и за охрана на жилище чрез СОТ. В офертата е включено – безплатно 1 комплект техника – предоставен от  „3С СОТ Бургас“; еднократна такса монтаж – 50 лв.; месечна такса охрана – 20 лв. без ДДС; радиотрансмитер, за комуникация с Централен диспечерски пункт на фирмата, който се предоставя безплатно и е собственост на „3С СОТ Бургас“. При необходимост от допълнителна техника, извън комплекта, тя се заплаща отделно. При предплащане на 10 /десет/ месечни такси получавате охрана 12 /дванадесет/ месеца.Офертата важи при сключване на договор за охрана, за срок от 36 месеца, и при условие че помещението е собственост на възложителя.Фирмата предлага и промоционална оферта за охрана на офис или магазин. Промоционалният пакет за охрана чрез СОТ включва: безплатно 1 комплект техника – предоставен от  „3С СОТ Бургас“;  еднократна такса монтаж – 50 лв.; месечна такса охрана – 35 лв. без ДДС; радиотрансмитер, за комуникация с Централен диспечерски пункт на фирмата, който се предоставя безплатно и е собственост на „3С СОТ Бургас“ ООД. При необходимост от допълнителна техника, извън комплекта, тя се заплаща отделно. При предплащане на 10 /десет/ месечни такси получавате охрана 12 /дванадесет/ месеца.
Офертата важи при сключване на договор за охрана, за срок от 36 месеца, и при условие че помещението е собственост на възложителя.
 
За контакти: 056 845 600, 056 845 6663sot.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук