13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

„Bigger`s Better” в Бургас ще бъде излъчен пред повече от 160 милиона зрители на Евроспорт

На пресконференция в Община Бургас, по повод предстоящия  в петък, 24-ти февруари  турнир „Bigger`s Better” стана ясно че елитното шоу ще бъде излъчено пряко от 22ч по Евроспорт, пред повече от 160 млн зрители от над 60 държави по цял свят. 30 – секунден клип пък ще показва на света Бургас и най-хубавото място за живеене в България. Рекламният спот ще бъде заслужена визитка за морския град и местния парламент, благодарение на който в последните години Бургас бе преобразен и превърнат в град с напълно европейски облик.

Турнирът ще бъде безплатен вход за хора с увреждания, които ще пожелаят да гледат интересни сблъсъци в спортна зала „Младост” в петъчната вечер на живо, а не пред телевизорите. Началото на турнира ще бъде дадено в 20ч, с подгряващи мачове.

На пресконференцията на която присъстваха зам.кметът на Бургас Д-р Лорис Мануелян, Веселина Деведжиева – експерт спорт към Община Бургас, шефът на „Евроспорт” за България  Ерик Карлтон и представителят на компанията проумотър за страната ни „MAXFIGHT” Йордан Петков бе дадена светлина за форматът по който ще се проведе турнирът. Надпреварата от типа Гран При ще събере осем професионални бойци, всеки от тях с различни умения в стилове – бокс, кик бокс, ММА, таекоундо, джудо, карате и др. Майсторите на тези спортове ще имат за цел да победят съперника си с боксови ръкавици, като шампионът ще получи 15 000 щатски долара и почетната титла от това десето издание на „Bigger`s Better”. Турнирът гостува за втори път в България, но за пръви път в Бургас. Интересното правилника на състезанието е, че състезателите са в Open категория, тоест от 80кг нагоре. Повечето от тях обаче с в тежка категория, което противопоставя равностойни съперници.

Всички състезатели се очакват да пристигнат с полети от страните си на летище Бургас в четвъртък.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук