13.8 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Атанас Зафиров: БСП няма алтернатива в лявото политическо пространство

БСП няма алтернатива в лявото политическо пространство. Това каза кандидатът за депутат от листата на „БСП лява България” за 2- ри МИР – Бургас Атанас Зафиров на среща с журналисти днес. „400 км ремонтирани пътища обещахме през миналата година в предизборната си кампания.  

Само в Бургаско са рехабилитирани близо 10%, което е точно 108 километра”, посочи Зафиров. По думите му, това не включва довършването на АМ „Тракия“ и ремонтните работи, които облекчили трафика към Камено и Българово.

Той допълни, че на срещите си с хората в различни населени места в областта, те споделят притеснение от евентуалното връщане на ГЕРБ във властта. „Разликата между управлението на Борисов и на Орешарски е голяма. По време на кабинета на Орешарски имаше глътка въздух за бизнеса и това се усети“, категоричен бе Зфиров.

На въпрос, възможни ли са коалиции между БСП и друи политически формации в бъдещия парламент, бившият депутат бе лаконичен: „Нечертали сме 12 червени линии в предизборната си програма. Уверявам Ви, че няма да отстъпим от приоритетите, които са заложени в тях. На едно мнение с нас ще трябва да е всеки, който е решил да се коалира с БСП.”

Областният лидер на БСП – Бургас Николай Тишев пък прогнозира сравнително висока избирателна активност и обяви, че ще работи активно по изпълнението на генералния план за развитие на бургаското пристанище.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук