11.5 C
Бургас
събота, април 20, 2024

1474 лв. събраха благотворително, от сладкиши, дамите от ГЕРБ в Приморско

1474 лева събраха само за час представителите на Жени ГЕРБ в Приморско, които организираха благотворителен кулинарен базар. Инициативата вече е традиционна, но това е най-успешното представяне на дамите, които сами замесиха питки и сладкиши. Десетки граждани на морската община се отзоваха на благородния апел и си купиха кулинарните изкушения.
Първата покупка направи кметът на Община Приморско д-р Димитър Германов, който пожела успех на кампанията и благодари на съгражданите си за активността.
„Средствата ще бъдат изразходени по най-добрия начин в подкрепа на обитателите на дома за възрастни хора с физически увреждания в село Ясна Поляна и за деца в риск на територията на морската община“, заяви лидерът на Жени ГЕРБ в Приморско Яна Жекова.
„За нас резултатите от днешния базар са изключителни. Благодарим на всички, които ни подкрепиха. Скоро ще покажем и как сме оползотворили сумата“, каза общинският ръководител на ГЕРБ Захарина Неделчева.
Сред гостите на инициативата бяха кметове на населени места в региона, представители на местния парламент, както и хора от съседни общини.
Областният лидер на дамската организация на партията Ева Михалева се включи в събитието с ябълков сладкиш. По-късно днес ще бъде открит и кулинарния базар на структурата в Карнобат.
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук