14.9 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Жандармерия нахлу в дискотека

Тежко въоръжени жандармеристи нахълтаха в хитовата пернишка дискотека „Скрийм“ снощи, която се намира в топ център на града, съобщава struma.com. Внезапно около 1.30 часа, в „полумрака“ на нощното заведение, влезли над 20 въоръжени жандармеристи, които спрели музиката, а танцуващите замръзнали на дансинга.

Започнала проверка на личните документи на клиентите на заведението. Снощи гост – изпълнител е била Джена, която тъкмо щяла да се появи, за да зарадва феновете си, но проверката забавила изявата ѝ. След около половин часов „тараш“ в клуба жандармеристите си тръгнали. Перник е блокиран.

Масови проверки на автомобили, пешеходци и заведения тресат града от няколко дни. Търсят обирджиите на банкомата в Сапарева баня. Припомняме, че трима от тях изоставиха джипа си край пернишкото село Бонсек и успяха да избягат от мястото.

Издирват Кирил Йорданов, Тодор Боганов и Кирил Микев, хора на пернишкия кримибос В. Кирилов – Пуйката, които са извършителите на серия от обири на банкомати на територията на Югозападна България. В ареста е само единия от бандата 34-годишен Г. Динев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук