13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Зорница Русинова идва на четиридневно посещение в Бургас

Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще проведе работно посещение в Бургас от 16 до 19 октомври 2020 г.На 16 октомври (петък), от 9:30 часа, зам.-министър Русинова ще се срещне с ръководството на фирма „М-Бус“ ООД, която успешно изпълнява проекти по мярката 60/40 – „Краткосрочна подкрепа за заетост в отговор на пандемията от COVID-19“ и „Заетост за теб“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

В срещата ще участват още директорът на Регионалната служба по заетостта в Бургас г-жа Пенка Кирилова и директорът на Бюрото по труда в Бургас г-н Живко Янакиев. Тя ще се проведе в Автогара Юг на пл. „Царица Йоанна“. Предвидено е изявление за медиите. По-късно през деня, от 14:00 часа, зам.-министър Русинова ще проведе работна среща с екипите на „Патронажна грижа“ от общините Бургас, Камено, Малко Търново, Средец, Поморие и Айтос. Тя ще е в сградата на „Патронажна грижа“ – Бургас на адрес: ул. „Странджа“ №15-19. Предвидено е изявление за медиите.

На 19 октомври (понеделник), от 13:00 часа, стартира кампанията за раздаване на индивидуални пакети с хранителни продукти на хора с увреждания или с ниски доходи под линията на бедност в област Бургас. Зам.-министър Зорница Русинова и г-жа Милена Енчева – директор на дирекция „Международно сътрудничество, програми и европейска интеграция“ в АСП, също ще се включат в кампанията в социалната трапезария на БЧК на адрес: ул. „Оборище“ №95. Предвидено е изявление за медиите.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук