11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Митьо Очите: „Аз съм излъган. Подпишете споразумение, след това дайте да го разваляме!“

„Аз съм излъган. Подпишете споразумение, след това дайте да го разваляме“, това каза пред журналисти Димитър Желязков – Очите на излизане от съда. Апелативния съд в Бургас даде днес ход на делото по искане на апелативна прокуратура за удължаване на присъдата му. Несебърският наркобос каза още, че иска присъдата му да остане  4 години и 10 месеца. „Взеха ми всичките имоти, за тях нямат претенции, само за присъдата“, каза още Желязков.

Прокурор Емил Христов настоява присъдата на Желязков да бъде увеличена: „Единственото, което искаме от съда е да увеличи с 1/ 2,  по реда на чл. 24 от НК, наложеното наказание от 4 години и 10 месеца или да стане 7 години и 3 месеца, като се зачете наказанието, което е изтърпял. Компетентният прокурорът от Плевен прекъсна наказанието на Димитър Желязков в затвора в Белене до произнасяне на настоящата инстанция. В това се състои нашето искане“ .

Апелативният съд в Бургас  ще се излезе с решение до месец. Магистратите трябва да решат дали ще удължат присъдата на несебърския наркобос с още 2 години и пет месеца. Бургаският окръжен съд отказа да направи това  и сега делото се гледа на втора инстанция. Очите получи 4 години и десет месеца, след като сключи  споразумение по дело за пране на пари. Сега прокуратурата настоява присъдата да стане 7 години и три месеца лишаване от свобода. Мотивите са, че от 2000-та до 2007-ма година Очите има седем присъди и всички наказания трябва да бъдат групирани.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук