9.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Кейт Уинслет за снимките на „Аватар 2“: Мислех си, че умирам

Кейт Уинслет разказва как едва не е умряла на снимачната площадка на продължението на „Аватар“.

Звездата от „Титаник“ даде ново интервю за списание „Observer“, в което сподели подробности за снимките на продължението на „Аватар“. По думите на актрисата, немалка част от сцените са заснети под вода, за които 45-годишната Уинслет коментира:

„Това е просто прекрасно. Умът ти се изключва. Не можеш да мислиш за нищо, просто гледаш мехурчетата пред себе си… Първите ми думи, когато се върнах на повърхността, бяха – Мъртва ли съм? – Да, мислех, че съм умрял след 7 минути под водата“.

Разбира се, Кейт подчерта, че е била на курс по фрийдайвинг, за да се подготви специално за ролята си в новия филм на Джеймс Камерън. 

„Беше страхотно, бях много горда от себе си и вероятно никога повече няма да мога да го направя. Всичко това се случи след четири седмици интензивни тренировки, но ми хареса“, казва актрисата.

В предишно интервю Кейт призна, че не е знаела, че е счупила рекорда на Том Круз за заснемане на подводна сцена – той прекара едва 6 минути под вода в сцена на Mission Impossible: Outcast Tribe.

Дългоочакваното продължение на филма „Аватар“ се подготвя почти 11 години, а премиерата вече е планирана за декември 2022 година./trud.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук