13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Картините от поморийския пленер „Слънце и бриз” гостуват на Бургас

Картините от пленера „Слънце и бриз“, който се проведе в края на месец април в Гранд Хотел Поморие, гостуват на Бургаската библиотека „Пейо Яворов“.Така и бургазлии ще могат да видят творбите на утвърдени имена  като Андрей Даниел, Стефан Божков, Божидар Бояджиев, Тодор Терзиев, Георги Динев и други.

Днес някои от художниците, които присъстваха на откриването, отново си спомниха за преживяванията в Поморие, на морския бряг.

Румен Драганов- председател на борда на директорите на Гранд Хотел Поморие заяви, че сътрудничеството между бизнеса и българските творци ще продължи с есенен салон, в който съвместно ще творят артисти и музиканти.

Пленерът „Слънце и бриз“ е част от проекта „маркетинг на преживяванията“, който предвижда още оригинални хрумвания, провокиращи човешките сетива и беше организиран съвместно с БТА.

Изпълнителният директор на Гранд Хотел Поморие Бисерка Хънкова  благодари на участниците в творческата среща за това, че са успели да превърнат хотела в едно арт пространство и обеща творческите срещи не само да продължат, но да бъдат и още по вълнуващи.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук