9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Социалистите в Бургас дадоха старт на кампанията с “Код Червено”

Новият офис на БСП в Бургас беше открит днес на ул. „Фердинандова“. Той носи името „Код Червено“ и ще бъде не само място за политически дискусии, а и за изложби и други артистични изяви. Със странджанска песен и гайда социалистите в Бургас дадоха старт на  кампанията.На откриването присъства кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин, кандидатът за кмет на Бургас Павел Маринов, председателят на областната организация на БСП Атанас Зафиров, общинският лидер Димитър Стоянов, кандидати за общински съветници и представители на неправителствени организации.

Офисът беше официално осветен, а кандидатът за кмет на Бургас Павел Маринов получи  благословия за успешен старт на кампанията.

Преди откриването на офиса на БСП Ивайло Калфин заяви на среща с медиите, че ако стане президент институцията ще  има самостоятелно мнение, а ако следващият президент е от ГЕРБ това няма как да се случи.

Калфин  каза още, че по важните национални въпроси трябва да има последователност, защото непрекъснатата промяна на посоката води до изоставане на страната ни.

Според Калфин трябва да се възстанови кльона с границата ни д Турция, защото с влизането на страната ни в Шанген трафикът на емигранти ще стане още по-голям.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук