13.8 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Сдружение „Усмивка“ с подаръци за Нови Хан

Бургаското Сдружение „Усмивка“ осигури подаръци за деца от Нови хан. Това съобщават от сдружението. Сдружението предостави за децата три чувала с обувки, детски дрехи и играчки. Продуктите са осигурени чрез кампания за набиране на дарения за децата от Нови хан – „Отворено сърце“.

Много дарители се включиха в кампанията на сдружение „Усмивка“, проведена през месеците септември и ноември.  От 2-ри декември, Сдружение „Усмивка“ се включи активно в кампанията „Подари Коледа на дете, за да има повече усмихнати очички“. В тази кампания до момента са събрани подаръци за всички деца от институции, домове и защитени жилища на територията на гр. Бургас и областта. В тази кампания са включени и деца с един родител, на полицаи загинали при изпълнение на служебните си задължения.

В списъка са включени децата от Дом „Щурче“ гр. Средец, Дом „Ронкали“- Бургас, ЦОП-Бургас, защитени жилища. В кампанията се включиха много млади хора и граждани от Бургас, Варна, Стара Загора и много други градове в страната. До момента са събрани играчки за 200 деца.  От 24 декември, организаторите ще обиколят всички места, за да зарадват децата за Коледа и Нова година.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук