13.8 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Рускините, които откриха писмото в бутилка край Ропотамо: Има и послание с йероглифи /снимки/

Историята започва с едно пътешествие с яхта и разходка по брега на устието на река Ропотамо. Наталия и Диляра от Москва, които почиват в Созопол, отриват в морето писмо в бутилка . 

 „Решихме да се разходим и намерихме бутилка. Видяхме , че има писмо. Решихме да го прочетем и разбрахме, че сем. Василеви , които са били в Поморие и почивали семейно и им е било много хубаво , били са много щастливи . Искали са да споделят това свое щастие„, споделя Наталия Лобанова, която четвърта година почива у нас с децата си.  

Приятелката на Наталия, Диляра Зайнеева разказва, че писмото съдържа и загадка.

“ В бутилката имаше три писма. Едното  е писано от възрастен човек от сем. Василеви, второто писмо е с почерк на дете, а трето е с японски или китайски йероглифи…И ние не знаем какво пише.“
В писмото Наталия и Дилера откриват още 10 лева и посланието: „Желаем и на вас поне толкова щастие и любов, колкото и нашата. Изпийте и по едно кафе за наше здраве“ 

След пътешествието седнахме в кафене, пихме кафе , изхарчихме тези 10 лева и бяхме щастливи, защото това е чудо! „, разказва Наталия.
Рускините споделят, че щастието от това чудо не е помрачено дори от факта, че писмото е поставено в пластмасова бутилка, но все пак призовават да пазим морето чисто. 
Когато се върнат в Москва Наталия и Диляра ще искат да разберат какво е изписано с йероглифите.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук