15.1 C
Бургас
неделя, 24 октомври, 2021

АБВ със заявка за 5-6 места в общинския съвет в Бургас /снимки/

Очаквам да успеем да вкараме в общинския съвет 4-5 дори 6 човека„.

Това заяви водачът на листата на ПП АБВ за Бургас, легендата в българските щанги Антон Коджабашев. По думите му в листата има експерти в различни области.

„Най-ми е смешно като чуя по време на кампанията – нашата листа е много балансирана. Какво значи баланс. На баланс съм ходил, когато ми сменят гумите на автомобила…Ако обаче трябва да коментирам и аз по този начин -нашата листа е много балансирана. „, пошегува се Коджабашев.

Той заяви още, че от АБВ откриват предизборната си шатра със смесени чувства .

“ Бургас като визия върви добре, но икономиката и много други неща остават на заден план. Ние от АБВ ще обърнем внимания точно на тези сектори, в които Бургас изостава. Много от другите партии говорят само в бъдеще време. АВБ говори и в минало и в настояще време, не чак толкова в бъдеще. В минало време аз например съм донесъл на България три златни медала от Европейско първенство , три златни медала от Световно първенество, 27 световни рекорда. В настояще време като зам. председател на комисията на младежта и спорта в общинския съвет съм направил редица предложения, които да спомогнат за спорта в Бургас.„, заяви Автон Коджабашев

Кампанията на АВБ ще бъде позитивна без нападки към политическите опоненти . По думите на Антон Коджабашев обаче няма да бъдат премълчавани нещата, които ги дразнят. Приоритети в програмата на ПП АБВ за Бургас са чист въздух, здравеоразване , спорт.

„Призовавам бургазлии да ни покрепят с бюлетана №14“, каза Коджабашев

Политическа раклама

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: