Подобни публ.

1 коментар

 1. 1

  Георги Маринов

  Господин Антон Коджабашев, моите аспирации и уважение за това, което сте постигнал, като спортист и като уважавана личност в България. Искам да Ви поздравя, , за това, че сте избрал за кандидат за общински съветник моя приятел Галин Янков Янков, специалист по хладилна и климатична техника, работещ човек от обикновения народ с много добро, стабилно семейство, с жена и две деца. От разговорите помежду ни съм разбрал, че тези подробности му създават приоритет в желанието да постигне в работата на общинския съвет напредък в областта на социалната политика, стимулираща възходяща раждаемост, пълноценно отглеждане , възпитаване и задължително образование на децата,с подобряване културата на образование,съвременните образователни технологии, за по-добро управление на финансите на общината, формиране на не само знаещи и можещи,но и ярко изразени добродетелни личности с налична мотивация за просперитета на обществото, приоритет за стимулиране на гражданите на общината, за даване на възможност на средния и малък бизнес да изберат Бургас за своята житейска реализация, както и социална политика, решаваща демографските проблеми на община Бургас и даваща перспектива за по – добър жизнен стандарт на хората.
  Господин Коджабашев, мисля, че сте направил правилния избор с този човек. Желая успех на партията, на Вас, на кандидата за общински съветник Галин Янков Янков, както и на всички, споделящи възгледите на ПП АБВ.
  Георги Маринов

  В Камено , на две крачки от Българово отдавна е изградена канализация, газификация и какво ли не, а Българово е застинало , като в първобитния строй защо, защото е към община Бургас. Повярвайте на Антон Каджабашев, човекът в когото повярва целия свят, когато показа, какво може. Хора от Българово гласувайте за кандидата за общински съветник Галин Янков, който ще бъде проводник за вашите желания за осъществяване в заседанията на Бургаската община.

  Отговор

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: