29.1 C
Бургас
вторник, юли 5, 2022

Битият турски шофьор разкрива страшни схеми в България, благодари на камерата си, че го спасила (ВИДЕО)

Мухсин Казан, чиято история с българския катаджия, които у удари шамар  обиколи турските медии, разкри любопитни детайли от транзитните си преминавания през страната ни. Пред турското издание „Хариет“ международният шофьор споделя, че в повечето случаи на българска граница се пристига с „подготвени пари“. Колко – зависи от превозвания товар.

„Получават по 20 евро директно, защото знаят, че не можем да разтоварим от камиона големите палети със стока. Текстилът например се товари на много големи пакети. Така че имаме готови 20 евро. Възразяваме, когато има малко количество текстил, намаляваме на 10 или 5 евро“, каза Казан.

След инцидента по отсечката София – Ихтиман той изпратил снимките от камерата в камиона си до турското посолство в София.

„Пуснах жалба до посолството. Изпратих и записите от камерите. Ако нямах монтирана камера, не бих могъл да представя този инцидент по никакъв начин. Моят съвет е, ако имат възможност всички колеги да инсталират камери в камионите си. В противен случай ръцете на тези хора няма да излязат от джобове, които ще са пълни с пари за супа и кафе. Благодарение на камера се прибрах у дома без да платя подкуп“, каза той.

От историята на турския шофьор става ясно, че българските униформени му поискали 100 евро за супа и кафе. След отказ да плати един от катаджиите му забърсва шамар, се вижда ясно на видеото.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук