6 C
Бургас
петък, март 5, 2021

Бургазлия изчезна в Лондон, съучениците му молят за помощ

48- годишен бургазлия е изчезнал на път за Лондон, след като в събота кацнал  на летището в Лутън. Синът  му Ростислав Ангелов алармира в социалните мрежи, че вече трети ден няма връзка с баща си  и моли наши сънародници в Лондон да помогнат в издирването на баща му.  Приятели и съученици от Бургас също са подели кампания за издирването на Христо Ангелов..

 

След като е кацнал със свой приятел българин , разделили са се и последните му думи били , че бърза да си хване автобус и там нататък вече няма никакъв контакт с него. Българският му телефон до скоро е отговарял, вече и той не отговаря“, разказва Марияна Рачева, съученичка на Христо Ангелов.

Уведомено  е външно министерство, посолството ни в английската столица и полицията. В момента се извършва проверка на болниците в Лондон. Марияна казва, че се оказало, че там има особеност при регистрацията на български пациенти.

От министерство на външните работи са успокоили съпругата, че това може да  е възможен вариант , ако е попаднал в болница да  е регистриран по друг начин и затова да не можем да го открием“.

Съучениците на Христо са качили негови снимки на профилите си във  Фейсбук  и молят за помощ

Призоваваме всеки ,който види негова снимка …да се отзове  и да помогне…всеки час  и всяка минута са вече ценни  и близките му са изключително притеснени.“

През последните години Христо е работил на Острова, но се е върнал за кратко в Бургас.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,874FansLike
1,756FollowersFollow
11,740SubscribersSubscribe

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ