21 C
Бургас
сряда, 12 май, 2021
spot_img

Да печелим от футболни прогнози – възможно ли е?

Нима всеки един от нас не желае постоянно да е победител и да печели? Дори и най-скромните, макар и леко свенливо, пак биха си признали подобно нещо. Всеки иска винаги да печели! Тук обаче има една максима, едно правило, което няма как да бъде пренебрегнато – „за да има победители, трябва да има поне някой загубил“. Следователно подобно уравнение физически няма как да съществува в света. Все някой трябва да „обере пешкира“, а друг – лаврите.

   Погледнато през призмата на спортните залози, това също е невъзможно. Да си представим една приказна утопия, в която всички ние винаги прогнозираме правилните срещи. Да си представим и един не чак перфектен, но също доста розов сценарий, когато не всеки наш фиш е печеливш, обаче всеки от нас в дългосрочен план е напред в предвижданията. Ами тогава пак ще има загубил, който ще бъде самият букмейкър, и ако това продължава така за достатъчно дълго време, то той ще спре да съществува и няма да има кой да приема нашите залози. Тогава дори и „съвършени“, не бихме могли да извлечем полза от това. Един по-реалистичен, макар и отново доста оптимистичен сценарий е този, при който казиното печели (следователно други играчи губят), ала ние оставаме от страната на победителите. Това е нещо, към което всеки един от нас би могъл да се стреми, независимо че само по себе си да е достатъчно трудно постижимо.

   Какво се изисква, за да тръгнем по пътеката на успеха при спортните залози? Как бихме могли в дългосрочен план да извлечем полза от букмейкърите? „Ако имам достатъчно пари, то аз със сигурност ще печеля!“, биха казали някои. Обаче това са просто стойности, които са математически правопропорционални, и ако не можеш да умножиш 10лв., то защо смяташ, че би могъл да го направиш с 10 000лв. или със 100 000лв.? „Ако винаги (или поне в повечето от случаите) давам правилните прогнози, то аз със сигурност ще спечеля!“, биха казали други. Това вече е правилно предположение, но е доста трудно да водим продължителна война с букмейкърите и то съвсем сами. За целта е добре да заложим и на още нещо – добър съюзник в тази неравна схватка. Има множество сайтове, които предлагат различни видове спортни предвиждания. Прогнози.Бг е един такъв портал, на който може да се разчита за висока успеваемост и качество на залозите. Какво друго ни трябва, след като разбрахме, че не става въпрос само за пари, а е добре да имаме съмишленик за целта? Може би много информираност и подготовка? Ако сме предугадили това, то продължаваме по правия път! Информираността и подготовката винаги са от полза, независимо с какво начинание се захващаме. Обаче често е доста изтощително да разчитаме само на себе си и постоянно да отделяме време на това. Все пак (надявам се J) имаме и други аспекти в живота си! В подобни случаи отново бихме могли да се доверим на експерти като Прогнози.БГ, които биха могли да ни отменят и в това отношение. Остана ли още нещо?. Да и то е може би най-важното – да успеем да се преборим с емоциите си, да начертаем ясно пътеката, по която искаме да прогресираме и да бъдем хладнокръвни при поставянето на залози.

   Нека не забравяме, че най-важното е да се забавляваме, а ако желаем да направим нещо професионално, то е най-добре да се доверим на експерти в бранша, за да сме сигурни, че и нашата работа ще бъде добре свършена!

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,901Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: