24.4 C
Бургас
неделя, май 22, 2022

„Демократична България” в Бургас с амбиция отново за два мандата

„Демократична България” откри кампанията си в Бургас в открит диалог с граждани и симпатизанти, в присъствието на съпредседателя на коалицията Христо Иванов.

Депутатът в 45-то и 46-то НС от Бургас Димитър Найденов представи бургаската листа на „Демократична България”

 „За пореден път Бургас има възможност да получи своето достойно представителство в лицето на хората, участващи в нашата листа. Бургазлии вече добре познават нашите кандидати. Разполагаме с много добра селекция от инженери, граждани, общественици, хора със сериозни биографии зад гърба си, които достойно могат да представляват интересите на град Бургас в НС. Както винаги влизаме устремно в тази битка. Знаете Бургас е един от бастионите на ГЕРБ . Смятам, че гражданите на Бургас вече на два пъти се увериха, че ние стоим зад обещанията си.  Товаq което говорим не го правим само пред камерите, но и го отстояваме в парламента. Вече в два поредни парламента попречихме на ГЕРБ и ДПС да се възпроизведат в едно ново четири годишно управление и гражданите го разбират”, заяви Найденов.

Бургаският бизнесмен, който е втори в листата, събра силен преференциален вот на предните избори.

 „Демократична България е единствената политическа формация, която и на тези избори  поощрява използването на преференции. Ние не се опитваме да убием конкуренцията, не се опитваме да скрием хората . Напротив имаме силни листи и хората имат какво да покажат и какво да кажат. Искаме да дадем избор на хората . Ние сме тези, които се борят за мажоритарния принцип в изборите, така че нашият призив към избирателите е да се запознаят с целите листи и да си изберат хората, които най-точно съответстват на вашите очаквания и профил и използвайте преференциите, защото това е пътят напред към бъдещето. Очакваме да продължим тенденцията за разширяване на нашата подкрепа в Бургас, която в последните два избора виждаме . Оптимисти сме с това, че имаме силен екип и тук на място и в национален план и ще видите нарастване на подкрепата ни”, заяви Христо Иванов.

Христо Иванов коментира и казуса с отказаната регистрация на кандидатската листа за народни представители на „Демократична България“ в Стара Загора.

„Това е борба на епохите! Между това едни политически сила на статуквото да задържат България назад във времето, за да могат да си управляват, както досега и онези ние от „Демократична България, които искаме да бъдем в бъдещето. ГЕРБ и ДПС искаха да използват ситуацията в Стара Загора, за да деригистрират „Демократична България” в още  няколко района защото ние сме онези, които казваме много ясно ГЕРБ и ДПС не трябва да имат достъп до властта. Това е голям проблем за едни корупционни партии и по тази причина те ще направят всичко възможно да спрат „Демократична България”. Ето за това  е тази кампания- дали ще модернизираме страната, дали ще имаме електронно управление , дали ще имаме институции, които ще служат на гражданите и демокрацията или имаме институциите, които ще служат на мафията, която ще се опита отново да намери начин да стигне до властта”, заяви Христо Иванов .

По време на кампанията симпатизантите на Демократична България ще могат да се срещат с кандидатите за народни  представители от бургаската листа на шатрата срещу съда.

Ето и пълната листа на „Демократична България” за Бургас

1. Ивайло Мирчев

2. Димитър Найденов

3. Даниела Божинова

4. Весела Райкова – Грекова

5. Николай Христов

6. Иван Тодоров

7. Владимир Дуков

8. Румен Велев

9. Елисавета Белобрадова

10. Неделин Каравидов

11. Павлета Георгиева

12. Мария Кирилова

13. Даниел Колев

14. Николай Николов

15. Ясен Димитров

16. Ваня Кръстева

17. Павлина Кушалиева

18. Теодор Михайлов

19. Димо Зайденов

20. Надя Недялкова – Колева

21. Костадин Проданов

22. Константин Костадинов

23. Мария Петкова

24. Венцеслав Стефанов

25. Николай Танчев

26. Митко Иванов

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук