Стотици почитатели на футболиста уважиха представянето на книгата на бившия ас на „Манчестър Юнайтед“. След официалната пресконференция той остана да раздава автографи и да се снима с привържениците.

„Какъв е моят начин? Когато хората прочетат книгата, ще разберат какъв е бил моят начин, докъде ме е довел. Това е един от многото начини човек да успее, помогнал ми, младите хора, които тепърва тръгват, могат да се припознаят. Сигурно две години бе процесът на писане. Не очаквах да бъде толкова трудно, но по-трудните неща накрая са по-сладки. И в увода си пише, че това е истинска история и невинаги свършва с хепиенд, но може да се вземе поука“, разказа още Бербо.

Снимка: bTV

„Написал съм всичко както съм живял, както съм го усетил и наистина може да се поучат хората. Доста хора ще се видят в книгата, други ще се припознаят. Някои неща не съм включил, защото са скучни. Победи и загуби съм побрал в книгата, но съм гледал да не е отегчителна. Мисля си, че е увлекателна. В крайна сметка хората ще дадат оценката си накрая“, допълни той.

Бившият национал заяви, че се надява и неговите колеги Мартин Петров и Стилиян Петров също да разкажат житейските си истории.

източник: БТВ