25.1 C
Бургас
петък, юли 1, 2022

Джипът в гаража на Арнаудова бил там след договор с “Булгартрансгаз”, мъжът ѝ работил там

Пиарът на ГЕРБ Севделина Арнаудова обвини Кирил Петков в лъжи за джипа в гаража на семейството ѝ.

„Уважаеми господин Кирил Петков, преди време казах, че и 200 пъти да изречете лъжата, че джипът в гаража на семейството ми е подарък, това няма да стане истина. За пореден път ще повторя – лъжете! Кирил Петков лъже!“, пише тя в социалната мрежа.

Севделина Арнаудова призовава премиера да изиска от министъра на енергетиката, като принципал на “Булгартрансгаз”, документите, които доказват, че въпросният автомобил не е подарък, а е предоставен с договор за ползване на дружеството “Булгартрансгаз”, в което съпругът на Арнаудова все още работи.

„Втората Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е марката на автомобила – “Рейндж роувър”. Съветвам Ви да проверявате добре фактите преди да се появявате публично и да изричате неистини. “Рейндж роувър” в гаража ни никога не е имало“, посочва началникът на пресслужбата на бившия премиер Бойко Борисов.

Третата Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е, че се “справяте добре”. Явно скоро не сте ходил пеша и нямате възможност да усетите народната любов, докато се движите с джиповете, договорени от Бойко Борисов за НСО, апропо със същите договори за ползване“, добавя Арнаудова.

Тя препоръчва на Петков да провери добре и гаражите на директорите на енергийните дружества, защото се оказва, че пропуснал „някой друг джип“:

„Сигурна съм, че и тогава сте бил добре запознат с фактите, които обаче удобно премълчавате“.

„Кирил Петков има право още 197 пъти да изрече лъжата с “джипа – подарък”. След това аз ще говоря, където трябва, за да защитя името си от тази клевета! А сега, давайте газ на джипките и НСО, и вървете да проверите фактите! И спрете да плашите с арести и затвор, защото заприличвате на един бивш силов министър. Между другото говорите толкова неразбираемо, колкото и той“, заявява Севделина Арнаудова. 

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук