8.1 C
Бургас
сряда, 8 декември, 2021

Елате на 3 февруари на спортния празник „Бургас играе хандбал“, първите заявили участие ще получат 100 топки

След успешното пилотно издание на „Бургас играе баскетбол“ в края на миналата година,  новата спортна инициатива на Общината, чийто координатор е спортистката с международна слава Гергана Брънзова, се нарича „Бургас играе хандбал“. Събитието ще се проведе на 3 февруари. Мястото  е зала „Никола Станчев“ в комплекс „Меден рудник“, а началото ще бъде дадено в 11.00 часа.

Участие в проявата ще вземат хандбалните отбори „Черноморец“, „Фрегата“ и  „Албатрос“, а веднага след нея, от 14.00 часа, в залата ще се играе професионална среща между отборите на „Фрегата“-Бургас  и  „Осъм“- Ловеч.

Целта на новата мащабна спортна инициатива е да популяризира различните спортове, да амбицира повече млади хора и техните родители да бъдат активни, да повиши интереса към училищния спорт и  да приобщи  всички клубове в обща платформа.

Участници в спортния празник „Бургас играе хандбал“ на 3 февруари могат да бъдат всички на възраст над 6 г. – деца, ученици, родители.

Подобни събития ще има и занапред, като идеята е да се включат различни спортове. Добре дошли са всички, които желаят да споделят радостта и емоцията си към играта.

Елате със семейството си! Нека бъдем активни здрави!

Заявете участие тук: http://bit.ly/handball-burgas-2019

 

Потвърдилите участие ще имат възможност да се включат в демонстративните и забавни мачове, в които всеки е победител, защото споделя радостта си и емоцията си от играта.

 

Програмата включва възможност всички присъстващи да се запознаят отблизо с основните елементи на играта, водени от специалисти и състезатели по хандбал, забавни интерактивни игри и награди.

 

Първите 100 заявили участие получават хандбална топка. За всички присъстващи също ще има изненади!

 

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ