19 C
Бургас
петък, 23 април, 2021

Фестивал на младежта организираха в Бургас, стотици следваха ритъма с „Младежки глас“ /видео/

Цветно настроение, емоции, ненадминати таланти и младежка енергия завладяха Бургас. Организатор на събитието за 7-ма поредна година  „Следвай ритъма 2019 – Let’s dance Burgas“ беше Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС”, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас.

Младежкото събитие официално беше открито от  Николай Павлов -заместник министър на младежта и спорта и от националния лидер на Национално сдружение „Младежки Глас“ Тодор Йосифов. 

Специално за  парти настроението се погрижиха DJ Double D и DJ Chocolate. Мероприятието се проведе с участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: София Мазуренко – сертифициран треньор, диетолог, собственик на спортния центьр, Юлия Разянцева – сертифициран треньор по табата, jumping fit и Дима Войткевич треньор по салса и бачата. В събитието участваха още треньорите: Аксиния Николова и Стефка Граматикова от ZUMBA FIT BURGAS, Бисер Русимов и Иво Иванов треньори и състезатели по CrossFit и Стоян Пенев и Марияна Концарова – Фитнес Инструктори от Titan Gym Бургас.

Събитието се осъществява по проект „Казах НЕ на агресията” на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година.

Министерство на младежта и спорта организира младежкото изложение с над петнадесет топ организации от страната и Фестивал на цветовете с парти щоу.

Пантеонът в Бургас беше препълнен с граждани и гости на града, които участваха в младежкия фестивал. Една неповторима емоция за любителите на спорта с младежки дух и мотивация.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Leave a Reply

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,874Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: